Hírek

„Verset ajtóra, kapura!”

„Verset ajtóra, kapura!”

Óvodánk örömmel csatlakozott a Munkácsy Mihály Művelődési Ház által a költészet napja alkalmából meghirdetett "Verset ajtóra, kapura!" játékhoz. Kedvenc verseinket a József Attila utcai kerítésre tűztük ki.

Színházban jártunk

Színházban jártunk

Hosszas egyeztetés után, végre sikerült eljutnunk a Budaörsi Latinovits Színház „Titoktündér” című előadására.

Az előadást egy izgalmas buszút előzte meg, amin annyian voltunk, mint a heringek a dobozban.

Tojásfa díszítés 2024.

Tojásfa díszítés 2024.

Már hagyománnyá vált óvodánkban húsvéti hét hétfőjén a Német Önkormányzat Törökbálint képviselő asszonyainak szervezésében megrendezésre kerülő tojásfa díszítés. Már nyolcadik éve ezzel kezdjük meg a húsvéti ünnepeket, amelyben óvodánk gyermekei és a szülők is nagy örömmel részt vesznek.

Kiszebáb égetés

Kiszebáb égetés

Jöjjön a tavasz, vesszen a tél!

A farsangi hét után 2024.02.14-én délután a szülőkkel együtt kiszebábot égettünk a Szérűskertben. A kiszebáb szimbolizálja a telet, a betegségeket, a bajokat, a rossz dolgokat.

Farsang

Farsang

A farsangi napokban csupaszín hetet szerveztünk az óvodában. Minden nap egy előre meghatározott színű ruhadarabot vettünk fel, ami a gyerekeknek nagyon tetszett és vidáman, izgalmasan teltek a hétköznapok.

Adventi kávézás

Adventi kávézás

Idén december 8-án rendeztük meg újra a hagyományos adventi kávézásunkat.

Fontosnak tartjuk az óvodánk és a szülők közötti kapcsolat ápolását, az ilyen szülő-gyermek napokon a családtagok bepillantást nyerhetnek az óvoda életébe.